Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

şu demek oluyor ki, gerçek üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını mâni olmak sinein tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma için kullanılan bir bapdır.

Akdeniz kıyısında, Gazze Şeridi'nin takribî 28 kilometre güneybatısında yan vadi Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr yurt Belah'tan temellayıp Eğlek Yunus'fecir geçerek Refah'a derece uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve takribî bir kilometre genişliğinde bir yer. Kültür arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'bile, rastgele bir altyapı bulunmamasına mukabil halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lafıyor.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden elan çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki duman, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini dikilmek yahut muhtemel evetğu kadar geciktirmektir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedi durumlarda tahliye süresini kısaltma meselelevi gelir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Güvenlik: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an yalınlık olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık faik kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yanıcı malzeme dâhilermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı Yangın Merdiveni Kapısı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Report this wiki page